Paruošimas:
- 300 g miltų;
- 150 g sviesto;
- 60 g baltojo cukraus;
- 120 g rudojo cukraus ( jei neturite, galite keisti baltu);
- 1 kiaušinio;
- 1 kiaušinio trynio;
- 1 a. šaukštelis kepimo miltelių
- šokolado pagal skonį ( dėjau viena plytelę juodo šokolado "Karūna" )
Paruošimas:
- Ištirpiname sviestą ir paliekame , kol šiek tiek atvės.
- Į dubenį suberiame baltąjį ir rudąjį cukrų, supilame sviestą ir gerai išmaišome.
- Įmušame kiaušinį, bei kiaušinio trynį, viską išplakame iki purios masės
- Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir palaipsniui maišant, suberiame į paruoštą masę.
- Galiausiai supilame pjaustytą šokoladą, viską išmaišome.
- Iš paruoštos masės formuojame nedidelius rutuliukus, ir dedame į kepimo skardą, palikdami nemažus tarpus, nes sausainiai kepant susiplos. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje, apie 15-20 minučių.
Skanaus ;))
Receptas iš: http://sokiaivirtuveje.tiekejasinfo.lt/sokoladiniai-sausainiai/
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą