2014 m. rugsėjo 28 d., sekmadienis

20. Sausainiai su šokoladu



Paruošimas:

  • 300 g  miltų;
  • 150 g sviesto;
  • 60 g baltojo cukraus;
  • 120 g rudojo cukraus ( jei neturite, galite keisti baltu);
  • 1 kiaušinio;
  • 1 kiaušinio trynio;
  • 1 a. šaukštelis kepimo miltelių
  • šokolado pagal skonį ( dėjau viena plytelę juodo šokolado "Karūna" )

Paruošimas: 

  1. Ištirpiname sviestą ir paliekame , kol šiek tiek atvės.
  2. Į dubenį suberiame baltąjį ir rudąjį cukrų, supilame sviestą ir gerai išmaišome.
  3. Įmušame kiaušinį, bei kiaušinio trynį, viską išplakame iki purios masės
  4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir palaipsniui maišant, suberiame į paruoštą masę.
  5. Galiausiai supilame pjaustytą šokoladą, viską išmaišome.
  6. Iš paruoštos masės formuojame nedidelius rutuliukus, ir dedame į kepimo skardą, palikdami nemažus tarpus, nes sausainiai kepant susiplos. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje, apie 15-20 minučių. 
Skanaus ;))








Receptas iš: http://sokiaivirtuveje.tiekejasinfo.lt/sokoladiniai-sausainiai/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą